kézilabda-előzetes

2018.09.21. 14:45

Rangadóval rajtolhatnak a csurgóiak a Liga Kupában

Tizenhat csapat részvételével kezdődik meg a férfikézilabda Liga kupa küzdelemsorozata. A csapatokat négy négyes csoportba osztották.

Sonline

A Csurgói KK alakulata a C csoportba kapott besorolást. A somogyi együttes szeptember 25-én, kedden kezdi meg a csatározásokat. Az első ellenfél a Telekom Veszprém csapata lesz. Az összecsapás 18 órakor kezdődik a Sótonyi László Sportcsarnokban. A csoportban a Sport36-Komló, valamint a Veszprém KKFT Felsőörs gárdái érdekeltek még.

– Abszolút komolyan vesszük a Liga Kupában való szereplésünket, melyben szeretnénk minél tovább eljutni – nyilatkozta a csurgói klub honlapjának Bencze József, a somogyi klub vezetőedzője. Elsődleges célunk természetesen a csoportból való továbbjutás, ahonnan az első két helyezett jut be a negyeddöntőbe. Ezek a találkozók nemcsak az eddig kevesebbet játszó játékosoknak lehet jó lehetőség, hanem fiatal tehetségeinknek is, mint például Csabai Gergelynek, Bécsi Ádámnak, Bazsó Péternek és Füstös Ádámnak, akikre szintén számítunk majd. Velük kiegészülve tizenhat fős kerettel várhatjuk a mérkőzéseket, hiszen a szabályok értelmében három honosított játékosunkat is benevezhetjük a találkozókra.

A program

2018 szeptember 25, kedd, 18 óra: Csurgói KK–Telekom Veszprém.

2018 október 9, kedd, 18 óra: Csurgói KK–Veszprémi KKFT.

2018 október 16, kedd, 18 óra: Veszprémi KKFT–Csurgói KK.

2018 november 13, kedd, 18 óra: Csurgói KK–Sport36 – Komló.

2018 december 18, kedd, 18 óra: Telekom Veszprém–Csurgói KK.

2019 január 12, szombat 18 óra: Sport36 – Komló–Csurgói KK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában