Globe Soccer Awards

2019.12.30. 16:35

Ronaldo és Klopp is díjat kapott

Cristiano Ronaldo az év legjobb labdarúgójának, Jürgen Klopp pedig a legjobb vezetőedzőjének járó díjat vehette át Dubajban.

A handout picture provided by Dubai Globe Soccer Awards shows Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) receiving the award of the best football player of the year during the 11th edition of the Globe Soccer Awards ceremony in Dubai in the United Arab Emirates, on December 29, 2019. (Photo by - / Dubai Globe Soccer Awards / AFP) / === RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / Dubai Globe Soccer Awards" - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS ===

Forrás: AFP / Dubai Globe Soccer Awards

Fotó: AFP

Az Egyesült Arab Emírségekben tizedszer megrendezett esemény honlapja szerint

a Juventus portugál csatárát immár hatodik alkalommal választották az esztendő legjobbjának,

a Bajnokok Ligája-győztes Liverpool német szakvezetőjét viszont először díjazták.

A fiatal tehetségek közül Joao Felix, az Atlético Madrid portugál csatára kapta az elismerést, az év legjobb kapusa a Liverpool hálóját őrző brazil Alisson Becker, a legjobb női labdarúgó pedig az angol Lucy Bronze lett.

A legjobb klubnak a Liverpoolt, a legjobb játékvezetőnek a francia Stéphanie Frappart-t választották. A játékosügynökök közül Jorge Mendest, a sportvezetők közül pedig Andrea Bertát, az Atlético Madrid sportigazgatóját díjazták. Játékos-pályafutása elismeréséért különdíjat kapott a bosnyák Miralem Pjanic és a walesi Ryan Giggs.

Forrás: MTI

Borítókép: Ronaldo a dubaji díjátadón

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!