magyar-portugál

2017.09.03. 12:17

Rui Pedro szerint a magyarok meglephetik a portugálokat

A Fradi portugál játékosa szerint a vasárnap esti meccs nagyon más lesz, mint a tavalyi 3-3-as magyar-portugál döntetlen, de a magyarok okozhatnak meglepetést az Európa-bajnokoknak.

A Ferencváros portugál játékosa a Nemzeti Sport szerint érdekes mérkőzésre számít:

„A vasárnapi találkozó nagyon más lesz, mint az Európa-bajnokságon lejátszott 3–3-as meccs. Akkor a magyarok más szemmel tekintettek Portugáliára a csapat előző összecsapáson tapasztalt rossz formája miatt, most viszont vélhetően kisebb a nyomás rajtuk, így meglephetik a portugálokat. Úgy vélem, telt ház lesz, ami nehéz perceket okoz majd Cristiano Ronaldóéknak.”

A 29 éves csatár szerint az Európa-bajnoki diadal óta nagyobb tisztelet övezi a portugálokat a magyarok részéről. „Érzem is, hogy a válogatottban szereplő ferencvárosi társaim mennyire motiváltak és győzni akarnak, ennek ellenére én biztos vagyok benne, hogy Portugália fog nyerni. Türelmesen kell játszanunk, járatni a labdát és fontos, hogy hamar megszerezzük a vezetést.”

(Borítókép: MTI / Koszticsák Szilárd)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!