válogatott

2018.09.04. 10:05

Storckosan kezd a válogatottnál Rossi

Legutóbb Bernd Storck szintén hat tétmeccsel indított, amelyből hármat megnyert, és csak a görögök ellenit (3-4) veszítette el.

Hat tétmeccsel indít a válogatott élén Marco Rossi, amire eddig csak három éve, Bernd Storcknál volt példa. Az olasz lehet a második, aki barátságos találkozó nélkül, győzelemmel kezd – írja a Borsonline.

A magyar labdarúgó-válogatott 56. szövetségi kapitánya, Marco Rossi a hetedik, aki kísérletezgetés nélkül, azonnal tétmeccsen debütál a nemzeti csapat kispadján. Közülük eddig csak az egymeccses megbízatást kapott Csá­bi József volt képes győzelemmel bemutatkozni, míg hárman döntetlent értek el az első meccsükön.

Az idő a fő ellenfelünk, mert én nem tudok kísérletezni. Ez egy nagy hátrány az elődeimhez képest. Legfeljebb négy-öt edzésünk lesz a finnországi meccs előtt. Van egy olasz mondás, miszerint a jól elkezdett munka félig befejezett munka, szeretnék győzelemmel bemutatkozni – fogalma­zott a telki edzőközpontban az olasz szakember, akire sorozatban hat tétmeccs vár a válogatott élén. Ennél hosszabb, barátságos összecsapás nélküli sorozatot még soha senkinek nem kellett megvívnia a kinevezését követően. Legutóbb Bernd Storck szintén hat tétmeccsel indított, amelyből hármat megnyert, és csak a görögök ellenit (3-4) veszítette el. Ilyen kezdéssel vélhetően Rossi is kiegyezne.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!