Összefog a KVK

2019.11.28. 11:30

Súlyos beteg játékosának szervez gyűjtést a Kaposvári VK

Bartics Barnabás, a Munkácsy Mihály Gimnázium tanulója és a Kaposvári Vízilabda Klub játékosa egy ritka májbetegségben szenved. 

Sonline

VÍZILABDA OB I. A Bajnokok Ligája résztvevő OSC ellen ugrik medencébe a Csik Ferenc Versenyuszodában pénteken 19.30 órakor a Kaposvári VK. A budapestiek a magyar bajnokságban még pontot sem veszítettek, s ha ezt a sorozatot meg tudnák szakítani Juhász-Szelei Norberték, az országos bravúr lenne.

Élete meccsére készül

Bartics Barnabás, a Munkácsy Mihály Gimnázium tanulója és a Kaposvári Vízilabda Klub játékosa egy ritka májbetegségben szenved. A fiú már több, mint egy éve gyógykezelésre jár Budapestre, több műtéti beavatkozáson esett át. A teljes gyógyulás egyetlen módja a májtranszplantáció.

A budapesti kórházi kezelések, gyógyszerek, az utazások, illetve a szülők ott tartózkodása (munkából való kiesése) nagy anyagi megterhelést jelentenek a család számára. Ezért a Kaposvári Vízilabda Klub is kéri, akinek módjában áll és lehetősége van rá, támogassa Barni gyógyulását!

Emellett a KVK gyűjtést is szervez a pénteki OSC elleni mérkőzés előtt. Adakozásra a Csik Ferenc Versenyuszoda bejáratánál lesz majd lehetőség.

Hívószó Alapítvány

Számlaszám: 11743002-26483096 – OTP Bank

Adószám: 18514508-1-14

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában