kézilabda előzetes

2017.12.15. 12:43

Sztárcsapat érkezik Csurgóra

A szerdai győztes kupacsata után igazi nagy csapat lesz a csurgói együttes vendége. Magyarország legjobb, és bátran mondhatjuk, hogy a világ elitjében tartozó gárda, a Telekom Veszprém látogat Somogyországba.

Huszár Hajnalka

A Ljubomir Vranjes által vezetett bakonyiak az utolsó bajnokin kiütéses győzelmet arattak a Cegléd csapata ellen és vezetik a magyar bajnoki tabellát. Azt talán a legfanatikusabb csurgói szurkoló is tudja, hogy ezen a találkozón a vendégek az esélyesek, de a hazai alakulat minden játékosa azon lesz, hogy teljes erőbedobással küzd az év utolsó hazai találkozóján, és szép játékkal búcsúzik a 2017-es évtől és a szurkolóktól. Ezek ismeretében biztos, hogy a kézilabda szerető közönség egy jó iramú találkozót lát. A Csurgói KK csapata mindent el fog követni, hogy tartsa a lépést nagynevű ellenfelével szemben a várhatóan telt házas találkozón, amelyet vasárnap 18 órai kezdettel rendeznek Csurgón a Sótonyi László Sportcsarnokban.

A forduló további párosításai: a Dabas KC VSE–Sport36-Komló mérkőzést pénteki lapzártánkkor rendezték. Szombat, 13 óra: B.Braun Gyöngyös–Váci KSE. 17 óra: FTC KN KFT–Ceglédi KKSE. 18 óra: CYEB Budakalász–Balatonfüredi KSE. Vasárnap 18 óra: Orosházi FKSE-LINAMAR–Eger SBS Eszterházy. 19.45 óra: Grundfos Tatabánya KC–MOL-Pick Szeged.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában