Vizes vb – szinkronúszás

2017.07.19. 22:24

Tapsvihar közepette fejezték be szereplésüket a magyar szinkronúszók

A 16. helyen zárt a magyar szinkronúszó csapat a szabadgyakorlat selejtezőjében, így nem jutott döntőbe a vizes világbajnokság szerdai napján a Városligetben.

Számítani lehetett arra, hogy utoljára szurkolhat a városligeti lelátó telt házas közönsége a hazai kedvenceknek, mivel ebben a számban is óriási bravúr lett volna bejutni a fináléba. A világbajnokság hátralévő küzdelmeiben így már nem lesznek érdekeltek a magyarok.

Hangorkán fogadta a Dávid Janka, Kertai Lili, Kézdi Fanni, Kiss Szofi, Rényi Luca, Riemer Alexandra, Schwarcz Anett, Thuróczy Karolina Mylan összeállítású magyar csapatot, amikor a 25 nevező közül huszadikként szólították az emelvényre.

A tengerkék csillogó ruhát viselő magyar lányok ezúttal filmzenék válogatására mutatták be kűrjüket. Nem volt hibátlan a 4:04.9 perces előadás, a bírák 78,3333 ponttal jutalmazták a produkciót, ami a 16. helyhez volt elég.

„Ebbe a kűrbe mindent beleraktunk, ami még bennünk maradt. Csodálatos volt a világbajnokság, a környezet, a közönség, a rendezés, minden tökéletes volt”

- mondták a lányok.

A selejtezőben – ahonnan a legjobb 12 jutott a fináléba – az orosz csapat kapta a legmagasabb pontszámot (96,8000).

(Borítókép: MTI Fotó / Kovács Tamás)

Címkék#vizes vb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!