Vízilabda OB I.

2017.11.22. 22:50

Tizenhét góllal verte a Ferencváros a Kaposvári VK-t

Alaposan megszórta hazai pályán a Ferencváros együttese a Kaposvári VK csapatát a Vízilabda OB I.-ben.

Fenyő Gábor

Ferencváros-PQS–Kaposvári VK 23–6 (7–2, 6–1, 6–2, 4–1)

Budapest, Népliget, 100 néző. V.: Kovács Cs., Bene P.

Nem egy súlycsoportba tartozik a három magyar és ugyancsak három szerb olimpiai bajnokot a soraiban tudó Ferencváros-PQS és a Kaposvári VK. A házigazda zöld-fehérek egyre jobban elléptek a szerda esti bajnokin, a végére pedig 17 gól lett a különbség a két együttes között. Míg a Fradi pólósai közül tízen is feliratkoztak a gólszerzők közé, addig ez csak három kaposvári vízilabdázónak sikerült.

A hétvégén (a Ferencváros után) újabb magyar Top-csapat vár a kaposvári társulatra. A Magyar Kupában a legjobb négy közé jutásért a szintén világsztárokat felvonultató ZF-Egert kapták; az első meccs Kaposváron lesz szombaton 16 órakor, a visszavágó pedig rá egy napra a hevesi megyeszékhelyen 18 órakor.

Ferencváros-PQS: Gárdonyi – Manhercz K. (5/1), Varga Dénes (3), Vámos (2), Jansik (2), Szirányi (2), Mitrovics (2/2). Csere: Nikics (4), Németh T. (1), Pohl (1), Sedlmayer (1), Gál D., Varga Dániel. Vezetőedző: Varga Zsolt.

Kaposvári VK: Krémer – Varga Zs. (1/1), Kovács O., Tóth K., Dobos D., Juhász-Szelei, Vindisch. Csere: Nemes B. (kapus), Sántavy (3), Giga (2), Pataki, Palotás, Lukács Á., Németh B. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Emberelőnyös helyzetből született gólok: 5/3, illetve 7/1.

Akciógólok: 17, illetve 4.

Ötméteresek: 3/3, illetve 2/1.

Kipontozódott: Német T. (a 18. percben).

Varga Zsolt: – Egy kicsit nehezebb mérkőzésre számítottunk. Öröm, hogy végig nagy lendülettel játszottunk, jól védekeztünk és kevés gólt kaptunk.

Idősebb Berta József: – Gratulálok a Fradinak, amely sokkal jobb csapat nálunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában