Jön a Spartacus

2017.10.20. 17:13

Tizenkét meccs óta nyeretlen a Siófok

A legutóbbi öt fordulóban mindössze egyetlen vereséget elkönyvelő, a bajnoki tabellán – négy pontra lemaradva a harmadik helytől – hetedik Nyíregyházi Spartacus FC csapatát fogadja a kieső helyen álló BFC Siófok vasárnap 17 órakor.

Keszthelyi Zoltán

A házigazda BFC Siófok utoljára még a hazai nyitányon tudott nyerni. Nem lesz tehát könnyű dolga a Balaton-parti társulatnak, mert egyrészt hazai pályán a leggyengébben teljesítő együttes – a hét bajnokin négy gólt rúgtak, s öt pontot szereztek –, másrészt pedig sajnos pocsék formában is vannak. A legutóbbi bajnoki találkozójukon egy gyenge napot kifogó Budaörstől kaptak ki úgy Tatabányán, hogy náluk volt az előny. A siófokiak kerete érthetetlen módon tele van védekező játékossal, ám ennek ellenére az eddig lejátszott 13 bajnoki meccsből csak kettőt úsztak meg kapott gól nélkül. Ráadásul nagyon kevés alkalommal is veszik be az ellenfelek kapuját; övék a harmadik legkevesebb találat az NB II.-ben. Mindezek után csodaszámba menne, ha a Nyíregyháza ellen véget érne a balatoniak 12 nyeretlen meccsből álló negatív sorozata. A vendégek a legutóbbi fordulóban otthon ikszeltek a Kisvárdával, ám a Siófok ellen már a Forró, Rudolf kettős is bevethető lesz.

A Nyíregyházi Spartacus FC Telkiből érkezik, ahol négynapos edzőtábort tartanak, mivel a Siófok után Csornán játszanak kupameccset, majd Csákváron bajnokit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában