Röplabda

2019.04.20. 21:22

Újra csúcson a juniorok

Az idén is a Fino-Kaposvár csapata nyerte a somogyi megyeszékhelyen rendezett, három napon át tartó junior fiú röplabdabajnokság döntőjét.

MW

A szombati finálét is a korábbi meccsekhez hasonlóan biztosan nyerték a somogyiak 3–0-ra, ám a vége ezúttal igencsak izgalmasan alakult. Az utolsó, harmadik szettben ugyanis a vendég újvárosiaknak volt egymás után négy játszmalabdájuk, majd utána a hazaiak a második meccslabdájukat már győzelemre váltották.

A férfi döntő előtt rendezték a sportcsarnokban a női finálét, ahol az Újpesti TE 2–0-ás hátrányból tudott fordítani a Gödöllő ellen.

Fino-Kaposvár–Dunaújvárosi SE Röplabda Akadémia 3–0 (19, 15, 28)

Fino-Kaposvár: Szabó Bence (4), Horváth K. (14), Kulcsár A. (10), Kalmár Á. (15), Kiss M. (11), Szabó Barna Frigyes (6). Csere: Csordás B. (liberó). Edző: Nagy József, Demeter György.

A végeredmény: 1. Fino-Kaposvár, 2. Dunaújvárosi SE Rőplabda Akadémia, 3. Szolnoki Sportcentrum, 4. Bp. Pénzügyőr SE, 5. Kecskeméti RC, 6. Bp. MAFC-BME.

A Fino-Kaposvár junior bajnokcsapata: Kalmár Ákos, Kulcsár Adrián, Horváth Kristóf, Takács Barnabás, Szabó Barna Frigyes, Szabó Bence, Kiss Maté, Csordás Barnabás, Tóth Máté, Jámbor Dávid, Nagy Dávid, Fenyvesi Barnabás, Fenyő Balázs, az edzőik Nagy József és Demeter György.

A különdíjak átadásánál szintén a házigazda kaposváriak voltak a főszereplők. A döntő legjobb feladójának Szabó Bencét, a legjobb centernek Kulcsár Adriánt, a legjobb ütőjátékosnak pedig Horváth Kristófot választották meg, míg a legjobb edzőnek felajánlott különdíjat Nagy József kapta. A legjobb kaposvári játékosnak Kalmár Ákost választották meg, s az egykoron Kaposváron játszott Lassú Ádám, a Bp. Pénzügyőr SE lett a legjobb liberó.

A női juniordöntő végeredménye: 1. Újpesti TE, 2. Penta-Gödöllői RC, 3. Békéscsabai RC, 4. Budaörsi DSE, 5 Fatum-Nyíregyháza, 6. Bp. Vasas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában