kézilabda

2020.01.03. 14:59

Újra munkába állnak a csurgói kézisek

Hétfőn kezdi meg a felkészülést a Csurgói KK a férfikézilabda NB I. 2019/2020-as szezonjának második felére, de a közelgő Európa-bajnokság miatt több játékosuk visszaérkezése is várhatóan csúszni fog.

Huszár Hajnalka

– Az már biztos, hogy Vasics Marko a magyar, Hadziomerovics Gafar a bosnyák, Rok Zaponsek és Gregor Potocnik pedig a szlovén válogatott szűk keretébe már nem fért be, így ők jelen állás szerint nem utaznak az osztrák-norvég-svéd közös rendezésű kontinensviadalra – tájékoztatott hivatalos honlapján a CSKK. – Marko Tarabochia és Aleh Astrashapkin azonban továbbra is hazája nemzeti együttesével készül, ők jó eséllyel tagjai lesznek a bosnyák és fehérorosz válogatott szűk keretének.

Az egyesület tájékoztatása szerint az első napokban főként az erőnléti edzéseké lesz a főszerep, Házi Bence vezetésével különböző tesztek várnak majd a somogyi kézilabdázókra. Az első edzőmérkőzésre január közepéig kell várni, a Gorenje Velenje mellett a Celje ellen is megmérkőznek majd a csurgóiak az év első hónapjában.

A tervezett edzőmérkőzések. Január 15. (17:30 óra): Csurgói KK–RK Gorenje Velenje, január 17. (17:30 óra): RK Gorenje Velenje–Csurgói KK, január 25. (19 óra): RK Celje–Csurgói KK. MW

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában