vízilabda

2020.03.07. 22:25

Vereséggel kezdte a középszakaszt a KVK

Háromgólos vereséggel kezdte az E.ON férfi vízilabda OB I. középszakaszát a Kaposvári VK. A somogyi pólósok a Pécsi VSK-Mecsek Füszért otthonában maradtak alul az alsóház első fordulójában.

Klein Péter

Fotó: ANDRASSY ZOLTAN

Szomszédvári rangadóval nyitotta a középszakaszt a Kaposvári VK, amely a Pécsi VSK-Mecsek Füszért otthonában ugrott medencébe az alsóház első fordulójában. A találkozót a hazaiak várhatták kedvezőbb előjelekkel, hiszen alig csúsztak le a felsőházról, míg a KVK idén még mérkőzést sem nyert.

Egy ilyen rangadóra azonban mind a két fél felszívja magát. Ez most a hazaiaknak sikerült jobban, hiszen az első negyedben négy góllal is el tudtak lépni, s ezt az előnyüket még eggyel megfejelték a második etapban.

A fordulás után próbáltak felzárkózni a somogyiak, s fel is jöttek három gólra, de ennél közelebb már nem tudtak kerülni a Pécshez, amely otthon tartotta a három pontot.

Pécsi VSK-Mecsek Füszért–Kaposvári VK 12–9 (4–1, 4–2, 2–3, 2–3)

Pécs, Abay Sportuszoda, 250 néző. Vezette: Ercse, Csizmadia.

Pécsi VSK-Mecsek Füszért: Józsa – Zerinváry, Csacsovszky (4), Chilkó, Turnai, Kolozsi (2), Rakonjac (2). Csere: Csaba M. (3), Csorba, Kiss K., Gál D. (1), Reisz. Vezetőedző: Lukács Gergely

Kaposvári VK: György D. – Paunovic (2), Kovács O. (1), Giga (1), Dobos D., Vindisch (1), Aksentijevic (1). Csere: Baj (1), Mijic (1), Juhász-Szelei (1), Biros B. Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 12/5, illetve 9/1.

Gól ötméteresből: 1/1, illetve 2/2.

Kipontozódott: Kiss K.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában