JEGYZET

2018.05.08. 18:30

Lehiggadva

Varga Attila bocsánatot kért a csapattól és a játékostól is.

Pajor-Gyulai László

 

Nem bántunk kesztyűs kézzel Varga Attilával. Nemcsak mi, de a sajtó nagy része is szóvá tette a Siófok vezetőedzőjének a nyilatkozatát, amelyben megalázta az egyik játékosát. A másodosztályú labdarúgócsapat a múlt héten Nyíregyházán az utolsó pillanatokban kapott góllal veszített 1–0-ra úgy, hogy az egyik védő, Lorentz Márton rossz megoldásokat választva ügyetlenül és gyámoltalanul avatkozott játékba. Varga Attila erre úgy reagált, hogy élő egyenes televíziós adásban száműzte a futballistát az U19-es csapathoz azzal, hogy ő soha többé nem hajlandó vele foglalkozni. Összevetettük ezt a Bayern München kapusának, Sven Ulreichnek az esetével, aki a Real Madrid elleni BL-elődöntőben legalább ekkorát hibázott, de az edzője és az összes csapattársa mellé állt.

Azóta Varga Attila mindezt azzal magyarázta, hogy még sohasem kellett a lefújás utáni másodpercekben nyilatkoznia, mindig volt legalább tíz perce lehiggadni. Mondhatnánk, a profi edzőnek az ilyen kihívásoknak is meg kell felelnie, de van ennél fontosabb is, amiről illik beszámolnunk.

Varga Attila bocsánatot kért a csapattól és a játékostól is.

A Siófok vasárnap a Doroggal játszott, és a csapatban ott volt Lorentz Márton is.

Van remény.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!