Szépség és divat

2009.05.11. 14:50

A békéscsabai lány meghódította Japánt!

Mihalik Enikő sikert-sikerre halmoz ebben az évben, a múlt hónapban a már a japán Vogue címlapján is szerepelt, a legfrissebb, júniusi számban viszont az egyik nagy divatanyagban pózolt a magyar lány.

BAMA

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Mihalik Enikő a japán Vogue divatanyagában
[/caption]Enikő igazán beindította a magazin szerkesztőinek fantáziáját, hiszen egy csodálatos divatanyagban is szerepel, de egy régebbi, nagyon különös fotósorozatát is átvette a magazin. A felkelő nap országában a magyar lány lassan az egyik legnépszerűbb modell lesz, ha így folytatja, márpedig erre minden esélye meglehet, hiszen anyaga egészen különös és magával ragadó lett. A GLAMOUR Women of the Year-en legjobb modellnek választott békéscsabai szépség fotósorozata egyszerre misztikus, különös és borzasztóan erotikus.

A babaarcú modell megmutatja, hogy nem csupán egy arca van: Enikő bájos, kislányos oldala mellett ebben a sorozatba megmutatja a buja, sejtelmes és fékezhetetlen erotikus kisugárzással rendelkező ízig-vérig nőt is. A fotókat egy fiatal, de a divatszakmában már jelentős névnek számító Emma Summerton készítette. A Magyarországon csaknem ismertlen békéscsabai szépség nevét a nemzetközi divatszakma már jól ismeri, és korosztályának egyik legnagyobb tehetségének tartják. Hamarosan nálunk is biztosan többen megismerik a nevét, hiszen a GLAMOUR következő számának címlapján is Mihalik Enikő fog pózolni, először szerepel majd magyar lány a magazin címlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!