Szépség és divat

2010.10.17. 10:42

Galliano, a cukrász!

A tervezőzseni újabb különleges, és meghökkentő vállalkozásba fogott.

BAMA

Mindig meglepődünk a divattervezők kifogyhatatlan kreativitásán.Évente minimum két, de inkább több kollekciót hoznak össze, foglalkoznak az általuk felügyelt divatház egyéb megjelenéseire, piárjára, de emellett úgy látszik, hogy mindig marad energiájuk mindenféle egyéb dologra is.

Van, aki a lakberendezési vonalon kamatoztatja kimeríthetetlen kreativitását, mások szállodákat terveznek tokkal-vonóval. John Gallianoról talán kevesen gondolták volna, hogy éppen cukrászként fogja kiélni fölös energiáit, de most mégis ez történt. A Dior vezető tervezőjét ugyan nehéz elképzelni, ahogy a konyhában sürgölődik, pedig ideje lesz hozzászoknunk a gondolathoz, hiszen novemberben megérkeznek különleges süteményei az üzletekbe.

Galliano egy hagyományos, francia édességet, a macaront gondolta újra, és pompás dobozt is tervezett a receptje alapján elkészült rózsaszín, rózsa és gyömbér ízű sütikhez. Feltehetően azért akadt némi segítsége is a kulináris kalandozásban, hiszen nem kisebb cégnek, mint a világhírű Ladurée kávézó és péksüteményboltnak fogják majd szállítani novembertől a Galliano sütiket, amelyek a cég üzleteiben világszerte elérhetőek lesznek. Magyarországon sajnos nem, de egy igazi rajongónak, legyen szó Galliano-, vagy macaron-rajongóról ez nem lehet akadály.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!