Sztárvilág

2009.04.28. 07:00

Döbbenet! Nős férfival csalja férjét Liptai!

Míg Gesztesi Károly mindenben lovagiasan támogatja volt feleségét a szülés után, Claudia külföldre utazott titokzatos szeretőjével. De miért titokban? A kínos igazság részletei!

BAMA

Fokozódik a színészházaspár körüli titkolózás. Míg Gesztesi mindenben lovagiasan támogatja volt feleségét, Nikolettet, aki nemrégiben újabb gyermeknek adott életet, Claudia külföldre utazott titokzatos szeretőjével. De miért nem mutatja meg őt a nyilvánosságnak? Íme az igazság:

Ki a titokzatos szerető?


Mindent bevetett, hogy felhívja magára a munkatárs figyÁllítólag egy külföldi szakmabeli, akivel Claudia a Sztárok a fejükre estek forgatásán ismerkedett meg. Közeli munkatársak szerint csakúgy forrt a levegő a műsorvezető és a dúsgazdag producer között, és igazán nem nevezhető visszafogottnak az sem, ahogy Claudia Afrikában viselkedett… Sikerült! Azóta már találkoztak is egyszer Dominikán. A férfi azonban perrel fenyegette meg a magyar lapkiadókat, ha fényképét megjelenítik vagy nevét leírják. Oka a titkolózásra igen egyszerű: nős és gyermekei vannak. Viselkedése arra enged következtetni, hogy nem vállalja ország-világ előtt Claudiával való kapcsolatát. A megalázó szerető szerepet szánja neki. De miért jó ez Liptainak?

Karcsihoz nehéz a visszaút?

Akár két szék közül a pad alá is eshet Claudia! Ugyanis a megszületett Nikolettnek, Gesztesi volt feleségének kisfia, Áron és Gesztesi volt családját sem hanyagolja el... Amíg Claudia Afrikában forgatott, Károly volt nejével lazított egy wellnessközpontban.

Részletek a Kiskegyedben!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!