Sztárvilág

2009.04.26. 10:13

Harangozó Teri: „Álmaimban helyes fiúk jelennek meg!”

Tavasszal országos turné indult. A siker, a tomboló tömeg a régi szép időkre emlékezteti Harangozó Terit. Csak egy bánata van: a magány.

(gönczi)

- Akik ismernek, tudják: tíz előtt tilos engem zavarni. Éjjel nagyon intenzív vagyok: olvasok, keresztrejtvényt fejtek, tévézem, zenét hallgatok. Reggel mégis jönnek a telefonok - és ez a jobbik eset. Naptáram a telefon mellett. Ha fellépni hívnak, megkérdezem a helyiség nevét, az intézmény címét, a szervező telefonszámát, és hogy mennyi a fellépti díj. De nem szoktam megkérdezni, hogy kikkel lépek fel.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Fellépései nélkül minden bizonnyal nyomorogna az énekesnő.
[/caption]

A magam műsorával törődöm.
Saját dalaimat éneklem, és néhány divatos slágert. Van elég örökzöldem, tudok belőlük válogatni. Egy bánatom van: régen léptem fel élő zenekarral. Vagy akár zongoristával. Nagyzenekaromat retikülben, cd-n viszem. A helyi technikuson múlik a sikerem. Mindig nagyon drukkolok fellépés előtt. Legutóbb, az egyik sportcsarnokban rosszul lettem az izgalomtól, amikor megláttam a tömeget.Soha nem élt nagy lábon

- Havi biztos jövedelmem 49 ezer forint nyugdíj! A mostani turné talán hozzásegít, hogy ne kelljen hozzányúlnom a betegségre félretett pénzemhez. Mi lesz, ha kórházba kerülök? Soha nem kértem senkitől... Megszoktam, hogy mindent a saját erőmből kell megoldanom. Nekem soha nem ment jól. Amikor nagyon sok előadásom volt, nagyon kezdő voltam, kis gázsival. Ágybérletre, később albérletre, taxira költöttem. Becsületesen élni sokba került. Soha nem herdáltam a pénzemet, bár szerettem ajándékozni.

Anyukája volt a lelki támasza

- Vannak előadásaim, elfoglalt vagyok, de nem úgy, mint régen. Több szabadidőm van, különösen, amióta meghalt az édesanyám. Mindkét szülőmet hosszú ideig ápoltam. Nővérem és bátyám családosok, gyerekek, unokák veszik körül őket. Boldogan áldoztam fel a magánéletemet. Eleinte a karrierem volt az első, azután megváltozott a sorrend. Én jártam haza Bátyára, mert nem akartam szüleimet kiszakítani megszokott környezetükből. Apukám halála után anyukámat kiskutyástól magamhoz vettem. Amióta egyedül vagyok, kicsit elvesztettem önmagamat. Anyuka volt a legjobb barátom, lelki társam, támaszom. Nagy családomból senki sem, gyerekkori barátaim közül csak néhányan élnek a fővárosban. De vannak kollégák, akikkel őszintén tudok beszélgetni: Kovács Kati, Kovács Erzsi, Poór Péter.

Öt év egy szerelem


- Lehettem volna milliomosné, de mindig a szívemre hallgattam. Most is emelt fővel járok a világban. Álmaimban helyes fiúk jelennek meg. Vágyom egy férjre, vagy inkább társra. Kétszer voltam férjnél: az egyiket elküldtem, a másiktól megszöktem. Maximum öt évig tudok egy férfi szerelmével foglalkozni. Persze voltak élettársaim is - imádom a férfiakat. A világhálón is kereshetnék társat, csak még nem tudok internetezni. Pedig két éve van számítógépem, fizetem az előfizetési díjat. Talán majd a következő hosszabb turném után megtanulom a kezelését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!