Sztárvilág

2009.05.04. 13:31

Szunnyadó nászreggel lett Rippelék nászéjszakájából

Nemcsak a mennyegző, a hamisítatlan parasztlagzi is kitűnően sikerült. A világhírű artista, Rippel Feri egyetlen „bánata”, hogy az új asszony ahogy ágyba került, azonnal elaludt!

Kiskegyed Online

Rippel Ferenc és Simó Vivien háromévi együttélés után kelt egybe a hétvégén. Nem akármilyen körülmények között! A budapesti Szent István Bazilika előtt tapssal köszöntötték az egyszerűségük és nyíltságuk okán méltán népszerű friss házasokat, akik pár perccel azelőtt könnyek között mondták ki egymásnak a boldogító igent.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Rippel Feri nem bánja, hogy a jól sikerült lagzi után nem jött össze a nászéjszaka.
[/caption]

Összefogtak a barátok

Ismerősök hada fogott össze, hogy emlékezetessé tegyék a párnak ezt a napot. A menyasszony által tervezett ruhát például Léber Barbara készítette, Vivien hajkölteményéről pedig a sztárfodrász, Hajas László gondoskodott, de még a zenét is barátok (A Demetrió zenekar) szolgáltatták! A pár – akik 2008. május 2-án jegyezték el egymást – és a násznép a megható ceremónia után rendőri felvezetéssel járták be a várost, majd a Domony-völgyben, a fogathajtó-világbajnok Lázár testvérek birtokán mulattak a rokonokkal és barátokkal reggelig.Túl jól sikerült a lagzi

– Nekünk ott volt a polgári ceremóniánk, amely nagyon romantikus volt és gyönyörű. Aztán mulattunk reggelig. De éppen ezért a nászéjszakából nászreggel lett. Illetve még az sem, mert mire kiértem a fürdőszobából, az ágyon nem láttam mást, mint egy összegömbölyödött alvó Vivi-kupacot – mesélte az egyik napilapnak mosolyogva a büszke férj, aki szerda reggel repül feleségével nászútra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!