Sztárvilág

2009.07.11. 13:00

Király Linda: whisky a siker titka?

Mindenkit meglepett Király Linda az RTL Klub Reggelijében: arra a kérdésre ugyanis, hogy mi a sikerének titka, a tehetség és kemény munka mellett a whisky-t is kiemelte. Csak nem Michael Jackson miatt nyúlt a pohár után?

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Király Linda: whisky a siker titka?
[/caption]
A 26 éves énekesnő régóta küzd az elismerésért. Amerikai gyerekkor és magyarországi szárnypróbálgatás után most ismét visszatért szülőhazájába, és tervei szerint meg sem áll a világsikerig. Éppen ezért nem csoda, ha az RTL Klub stábja arról faggatta: szerinte mi a siker titka? Az Amerikában élő Király Linda gondolkodás nélkül rávágta: „Nagyon kemény munka, kitartás és sok whisky, hogy az egészet elviseljem.”

Visszavonta volna…

A műsorvezetők döbbenten meredtek rá, ő pedig hiába próbálkozott visszavonni vallomását, így heves magyarázkodásba kezdett: többek között elmondta, mivel nagyon érzékeny ember, az énekesi pálya pedig nagyon kegyetlen tud lenni, többször gondolt már arra, hogy abbahagyja és mással próbálkozik.

Ilyenkor bizonyára jól jöhetett neki egy két pohár tömény ital...Az énekesnő valóban rendkívül érzékeny lehet: legutóbb azt nyilatkozta, Michael Jackson halála annyira megrázta, hogy napokig azt sem tudta, hol van – csak nem akkor is a whisky segített?

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!