Sztárvilág

2009.08.21. 11:00

Hajbaj! Vilmos herceg kopaszodik!

Vilmos herceg bajban van. Az egykor sármos férfi - akit szinte minden évben a legszexibb „hímek” közé választott valamelyik női magazin - apja nyomdokaiba lépve egyre gyorsabb ütemben kopaszodik.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Messze van már a nők bálványa szereptől a herceg.
[/caption]Vilmos herceg vitathatatlanul az elmúlt 10 év leghelyesebb és legfelkapottabb hercege volt világszerte. Még romantikus tini filmet is mintáztak róla (Én és a hercegem). Ennek az időszaknak azonban nagyon úgy tűnik, hogy vége. A brit trónörökös feje búbján csúnya folt éktelenkedik: Vilmos herceg megállíthatatlanul kopaszodni kezdett.

Haj nélkül nincs házasság?


Talán ez az oka annak, hogy a sármos örökös esküvőjének időpontját is arrébb tetette, három évvel. Bár a bulvárújságok arról cikkeznek, hogy a királyi örökös a következő évek elfoglaltságaira hivatkozik a nász eltolása ügyében, sokan más okot látnak mögötte. Ha nem is a kopaszodás, nyilván érzelmi oka lehet annak, hogy Vilmos és szerelme meggondolta magát.

Gimi óta szerelem


Kate Middleton és Vilmos herceg már a gimnáziumban közel kerültek egymáshoz, szerelmük hosszú ideig nagy lángon lobogott. Túl a kézfogón, már az esküvőt tervezgették, ám úgy tűnik, Kate-ből - bármennyire is szeretné - nem lesz egy könnyen királyné…

Ajánljuk még:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!