Sztárvilág

2009.09.09. 15:37

Hernádi Judit nagy döntések előtt!

Nem igazán hálás, de annál izgalmasabb feladat tehetségek sorsáról dönteni. A Csillag születik új szériájában két színésznő, egy rendező és egy kritikus kapott helyet.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A „zsűri-pillantás” már megvan. A művésznő humorát ismerve, még a kritikáján sem fognak igazán megbántódni a versenyzők.
[/caption]Ahogy az előző műsorokban, most is négy zsűritag lesz „élet és halál ura” az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag születikben. Hernádi Judit is köztük van. A Jászai-díjas színművésznő, aki mögött már rengeteg színházi és filmszerep van, ráadásul a csatorna Heti Hetes című műsorának is állandó tagja bevallotta: vágyik is rá, de egyben fél is a feladattól. „Mindig is foglalkoztatott, hogy fiatal tehetségekkel foglalkozzak. Ugyan többször felkértek, hogy tanítsak, de ennek felelősségét sosem mertem vállalni. A zsűriben csak néhány indító szóra lesz szükségük a versenyzőknek. Hiszek a fiatalságban, hiszem, hogy nem új Koncz Zsuzsákra vagy új Gálvölgyi Jánosokra van szükség, nem a nagy elődöket kell újratermelni, hanem olyanokat kell találni, akik a mai kor hősei lehetnek. Bevallom, szorongás van bennem, hogy kellőképpen oda tudjak figyelni az igazi tehetségekre” – mondta a közkedvelt színésznő.Szakmai zsűri jött össze

„A modern Ki mit tud zsűrijében tökéletes lesz a nemek aránya, hiszen a Madách Színház igazgató-főrendezőjén, Szirtes Tamáson, és a kritikus Fáy Miklóson kívül Oroszlán Szonja is helyet kapott az ítészek között. Új szerep lesz nekem a zsűrizés, amelyben még sosem próbáltam ki magam. „Remélem, meg fogom tudni osztani főiskolás tapasztalataimat a versenyzőkkel. Szerintem remek csapat lett a zsűri, jó dolog jó társaságban dolgozni” – mondta a fiatal színésznő. A zsűri rövidesen meg is kezdi a munkát, és hamarosan a képernyőn is kiderül, hogy kikből válhat igazi csillag.

Ajánljuk még:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!