Sztárvilág

2009.09.20. 17:00

Karda Bea álnéven keresi a szerelmet

Karda Bea párkeresése, Jessica Simpson szakítása, Cameron Diaz újabb férfifaló manöverei és Russell Crow forgatási tragédiája - a Fanny heti sztárhíreiben.

Nana.hu

Az igazit keresi

Karda Bea álnéven keres új szerelmet az interneten. Barátnője vette rá, hogy regisztráljon néhány társkereső oldalon, de egyáltalán nem bánja. Az énekesnő azt vallja, hogy a szerelemért és a boldogságért mindent meg kell tenni.

Aligha fog az átok

Jessica Simpsonnal a huszonkilencedik születésnapja előestélyén szakított barátja, Tony Romo focista. Az énekesnő azóta sem tud beletörődni, hogy kiadták az útját. Az interneten talált egy boszorkányt, és megkérte, átkozza el volt kedvesét, hogy soha többé ne legyen szerelmes. Azóta várja a hatást. Közben Tony Riválisa, Colt Brennan vetett szemet az énekesnőre, és a hírek szerint már össze is melegedtek.

Sok a munka, sok a férfi

Sokat dolgozik Cameron Diaz, és a férfiakat is gyakran váltogatja. Paul Sculfor, Jude Law és Leonardo DiCaprio után Jason Lewis, a Szex és New York-sorozat jóképű szereplője következett. Hollywoodi források szerint már régóta ismerik egymást, de csak most alakult ki közöttük kölcsönös vonzalom.

Újabb balhé

Russell Crowe megbántott egy technikuslányt a Robin Hood angliai forgatásán. A lány azt mesélte, zárlat keletkezett a kocsijában, és az autó leégett. "Jobb lett volna lecserélni a tragacsot" - vetette erre oda a színész félvállról. Utóbb elszégyellte magát, bocsánatot kért, és átnyújtott ötezer fontot az új autóra.

További izgalmas sztárhír:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!