Sztárvilág

2009.10.01. 16:34

Liptai anyja másfél millióért vetkőzne!

Az elkészült anyag végül sokkal durvább lett, mint, amire számítottak. A színésznő anyjának azonban tetszik, sőt: kamerák elé állna ő maga is!

Kiskegyed.hu

A Playboy októberi számában láthatjuk meztelenül a népszerű műsorvezetőt, Liptai Claudiát. Az erotikus képek megosztják a közvéleményt, sokan azért nem értenek egyet a meztelenkedéssel, mert Liptai kislányáért aggódnak. Claudia ellenben azt nyilatkozta, hogy a fotózást nem bánta meg, mi több, istennőnek érezte magát, és visszanyerte önbizalmát …

Szerződést szegett

A fotózás komoly előkészületeket igényelt, de minden rendben zajlott addig, amíg Claudia úgy nem döntött, hogy cenzúrázza a képeit, és nem engedi mindet leközölni a lapban. A durvább fotókat állítólag szét is tépte a műsorvezető! A magazin erre perrel fenyegetőzött – s szerződésszegőnek nevezte a hírességet.

 

Egy ideig úgy nézett ki, hogy Liptai nem veheti fel a pózolásért járó három millió forintot, sőt még neki kell több millióst büntetést fizetnie, ha visszatartja a képeit. Az utolsó pillanatban azonban – mint a mesében… - minden rendbe jött. A lap sajtótájékoztatóján aztán még édesanyját is beajánlotta a magazin főszerkesztőjénél. A mama pedig nem állt ellen, közölte Radnaival, hogy másfél millióért levetkőzne ő is...

Kapcsolódó anyagok:

Kiskegyed.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!