Sztárvilág

2009.11.11. 18:49

Elérte az új vírus a Lila akác közt!

Nem kevés pénzt húz ki a producerek zsebéből, ha egy forgatás betegség miatt áll. A született feleségek Susanje nélkül azonban megbénulnak a Született feleségek.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Önzetlen aggódással várják producerei a csinos színésznő felépülését.
[/caption]Teri Hatcher (ismertebb nevén Susan Mayer), a Született feleségek című amerikai sorozat csetlő botló szereplője is megfertőződött a H1N1 vírussal. A hír nem csak azért sújtotta le a közkedvelt széria stábját (legfőképpen azért a producereket), mert a színésznő egészségéért aggódnak (bár biztosan ez is igaz), hanem azért, mert a forgatás kellős közepén jár a stáb. Az idő pedig – mint tudjuk – a filmiparban hatványozottan nagy pénz. Ráadásul olyan drága jelenet leforgatására került volna sor, ahol egy kisebb repülőgép-baleset is a történet része.A forgatási rend tehát borul, de a sorozat azért készül továbbra is. A hírek szerint ugyanis újabb négy szériában áskálódhatnak egymás ellen a Lila akác köz nem éppen egészséges lelkületű lakói.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!