Sztárvilág

2009.11.09. 09:34

Top 10: A legstílusosabb sztárok

A divatházak komoly versenyt folytatnak, hogy az ő ruháikat viseljék a legnagyobb sztárok a vörös szőnyegen. Sok híresség hivatásos stylistot alkalmaz, hogy mindig kifogástalan legyen a megjelenése. Mégis vannak olyanok, akik valódi stílusikonok, akiknek az ízlésében bátran megbízhatunk, akiktől divattippeket leshetünk el, akire hasonlítani szeretnék, és akiknek egyedi stílusát bárki megirigyelheti.

NANA.HU

A legdivatosabb sztárok nemcsak a vörös szőnyegen ellenállhatatlanok, de a hétköznapokon sem fognak mellé. Stílusuk azonnal felismerhető és annak ellenére, hogy mindig lépést tartanak az aktuális trendekkel, megjelenésüket mégis állandóság jellemzi. Lássuk ebben az évben melyik hírességek kápráztattak el bennünket stílusukkal, nézzük kik napjaink legdivatosabb sztárjai!

40 felett is tökéletes formábanEgy-egy partira, díjátadóra bárki lehet divatos, de hosszú távon a legstílusosabbak között lenni nem kis teljesítmény. Márpedig a 40-en túli sztárokat már évtizedek óta látjuk a vörös szőnyegen. Ízlésük ha lehet, idővel még kiforrottabb lett, és úgy tűnik, ők valóban tévedhetetlenek. Claudia Schiffer, vagy Demi Moore ragaszkodnak saját stílusokhoz, és képesek a legújabb trendeket is hozzáigazítani az öltözködésükhöz.

Feltörekvő fiatalok

Hollywoodban mindig van utánpótlás fiatal tehetségekből, azonban csak keveseknek sikerül 20-as évei elején kitűnnie. Idén több fiatal színésznőnek is sikerült felhívnia magára a figyelmet a vörös szőnyegen. Evan Rachel Woodtól, Megan Foxtól nemcsak a fiatalok példaképei lehetnek, de az idősebbek is bátran megbízhatnak ízlésükben, hiszen hétről-hétre lehengerlő formában vannak. Tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy mi áll jól nekik és máris valóságos divatikonok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!