Sztárvilág

2010.01.01. 16:34

Végleg visszavonul a pánikbeteg színész?

Csak a megfelelő terápiát kell megtalálnia, s ritkulhatnak a rohamok – nyugtatta orvosa az újfent összeomló Hugh Grantet.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="334"] Egy ideig nem kockáztatja a nyilvános szereplést.
[/caption]Kiderült végre, miért szokta Hugh Grant kétévente bejelenteni, hogy abbahagyja a filmezést. A mindig tökéletes angol úriembereket játszó sztár pánikbeteg, és ha rohama van, legszívesebben elbújna a föld alá, ez a magatartás pedig nehezen összeegyeztethető a színészi hivatással. „Legutóbb két éve volt egy súlyos rohamom, reszkettem, mint a nyúl, és ömlött rólam a víz – mondja Hugh. – Orvoshoz mentem, aki meggyőzött, hogy ha kigyógyulni talán nem is fogok belőle, megfelelő terápia alkalmazásával együtt lehet élni ezzel a betegséggel. Igaza lett, de azért aggódom, nehogy megint rám törjön a pánik.”Szerencsére nem kell csak a terápiára hagyatkoznia, önmagára is számíthat a színész. „Két érzés szokott viaskodni bennem. A pánikroham alatt szeretnék elbújni, és azt akarom, hogy senki ne jöjjön a közelembe. Viszont arra is gondolok, hogy így már semmit nem fogok elérni az életben, ezért összekapom magam. Tehát a nagy egóm nem hagyja, hogy magamba roskadjak!” – rántja le a leplet titkáról Hugh.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!