Sztárvilág

2010.03.11. 09:32

Ganxstáék a válás küszöbén?

Felröppent a pletyka, hogy válságba került a szókimondó zenész házassága. Az ok: kell a pénz, és Zolee a nagy hajtásban egyáltalán nem ér rá a családjával törődni.

Kiskegyed Online

Az utóbbi hónapokban alaposan megromlott Ganxstáék házassága! Az ok pedig nem más, mint a házaspár által nemrégiben az otthonuk megvásárlására felvett nagy összegű hitel! Ugyanis a hajtás, hogy minden hónapban fel legyenek adva a csekkek, lassan a házasságukat is tönkreteszi. Egyre több köztük a vita - és egyre hangosabbak. Legalábbis így vélekedik Zoliék egyik ismerőse.

[caption id="" align="alignleft" width="380"] A nagy hajtásban háttérbe szorul a család.
[/caption]

- Nyilván a nagy törlesztő részlet és a bizonytalanság is közrejátszik abban, hogy megsokszorozódtak köztük a viták. Monci otthon van a kislányukkal, Zoli pedig hétvégenként öt koncerten is fellép, és mindent elvállal, csak hogy fizetni tudják pontosan a részleteket. Alig van otthon, és ettől feszültté vált köztük a viszony. Nem volt véletlen, hogy még a tévé kamerák előtt is elég durván beszólogatott Zoli Moncinak!

Ahogy a Kiskegyedben már megírtuk, a zenész, hogy egzisztenciát teremtsen a családjának, nagy összegű kölcsönt vett fel. A kezes az édesapja, Zana József színművész lett, aki a lakásával szavatolja, hogy a fia törleszteni fogja a részleteket. Eddig ment is a dolog valahogy. Ám most felmerül a kérdés: valóban ilyen nagy árat fizethetnek Ganxstáék szép új otthonukért? Monci szerint bár nem rózsás a helyzet, talán ennyire mégsem súlyos.

- Nem tagadom, vannak nálunk is tányércsapkodások, és nem könnyíti meg helyzetünket az adósságunk sem. Tény, hogy bennünket is feszültté tesz az adósság, de ezzel szerintem minden más család is így lenne. Ráadásul a törlesztőrészletek mellett duplája a rezsiköltségünk is, mint egy átlagembernek - fizetjük az autók rezsijét, a telefonszámláinkat, ami Zoli esetében annyi, mint másnak a fizetése. De nem ugrunk ilyenek miatt egymás torkának.

Zoli valóban rengeteget dolgozik, és az is tény, hogy túl sokat nem láthatjuk itthon. Azonban a veszekedések nem ilyenek miatt törnek ki, hanem leginkább a gyerek miatt, vagy olyan buta apróságokon, mint hogy a Fradi vagy a Vasas jéghokimeccsére menjünk-e ki! Az igazán nagy dolgok miatt nem veszünk össze, viták pedig minden más családban is vannak. Tény, rossz, hogy nem sokat van itthon, de amikor hozzámentem, tudtam, mit vállalok!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!