Sztárvilág

2010.08.26. 08:05

Álompár, álomfizetés

Álomba illő a Barátok Közt szőkeségének, Balogh Edinának az élete, aki jelenleg egy olyan pasival jár, akinek 2,8 millió forint a havi fizetése.

NANA.HU

Balogh Edina elhagyta vőlegényét! Ha ez önmagában nem lenne hírértékű, eláruljuk, hogy amilyen hirtelen vége lett annak a kapcsolatnak, olyan gyorsan talált is újat a szende szőkeség. Másfél hónapja találta el Ámor nyila a szívét, új kedvese pedig nem más (dobpergés!), mint az Magyar Villamos Művek egy hónappal ezelőtt leváltott vezérigazgatója, Mártha Imre – írta a Blikk.

Szerelmi háromszögről azonban szó sincs! Edina és Alex már az előtt szakítottak – s bontottak fel hároméves jegyességet –, hogy a szőkeség kifogta volna az igazán nagy halat. Pedig Alex és Edina szerelme idején őket is álompárnak kiáltották ki. Úgy is tűnt, hogy a színésznő révbe ért a nála 14 évvel idősebb párja oldalán. A napilap szerint megismerkedésük után szinte azonnal össze is költöztek, Edina még pár hónapja is óriási szabadtéri esküvőt tervezett, az egybekelés után azonnali gyermekáldással, lehetőleg kettőssel.

 

Aztán hirtelen minden megváltozott.
Vagyis talán a tervek nem, csak a férj és a „gyermeknemző” személye.
– Nem titkolom, hogy új párom van. De azt rögtön leszögezem, hogy nem Imre miatt váltunk el Alexszel, vele továbbra is jó barátságban maradtunk.
Nem friss a szakításunk, már nyár eleje óta nem tartoztunk össze.
Ez a tény egyedül a családomat nem lepte meg, hiszen az elválás már hosszabb ideje érlelődött, és ők látták a közöttünk lévő problémákat.
De az együtt töltött éveket tiszteletben tartva, nem szeretnék az okokról beszélni – nyilatkozta Edina, aki új választottját már a szüleinek is bemutatta.
A szülők pedig úgy tűnik, ugyanolyan hamar felejtenek és zárnak a bizalmukba embereket, mint Edina, hiszen egykettőre meg is kedvelték lányuk új szerelmét.

Hogy mégse legyen habkönnyű a tündérmese, eláruljuk: nem volt ez szerelem első látásra! Na, bumm! Ez most mindenkit meglepett, nem? Döbbenetes, sokkoló, borzasztó! Szóval Edina és Imre már régóta ismerte egymást, igaz csak látásból. Imrének is volt párja, mégpedig két évig a Miss Balaton szépségverseny igazgatója, modell és szintén szőke Bódogh Edina.

 

Galériánkban a gyönyörű színésznő régi és új szerelme>>

Imre tehát nem veti meg a szépet... De a harmincöt éves fiatalember egyébként kétség kívül nagyon jó parti: egy interjúban maga vallotta be, hogy 2,8 milliót keres havonta, igazi sikerember,topmenedzser, emellett rengeteget sportol, a nők álma. Nem csoda, hogy úgy hírlik, a sok magyar szépség közül sokan akarták megfogni maguknak. A topférfi nem is akart nyilatkozni a napilapnak. Edina azonban elfecsegte: mivel nagyon friss a kapcsolatuk, igyekszenek minden szabadidejüket együtt tölteni. Sőt mi több, már nyaralni is voltak együtt. Mondjuk volt is miből…

NANA.HU -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!