kihagyhatatlan lehetőség

2019.02.01. 16:25

30 évig ingyen mehet Beyoncé és Jay-Z koncertjére, aki teljesít egy feltételt

És kedvez neki a szerencse.

(FILES) This November 4, 2016 file photo shows Beyonce and and Jay Z perform on stage during a Get Out The Vote concert in support of Hillary Clinton at Wolstein Center in Cleveland, Ohio. - Pop superstar Beyonce announced February 1, 2017, that she is pregnant -- this time with twins.Beyonce -- who already has a five-year-old daughter with her husband, rap mogul Jay Z -- showed a picture of herself on Instagram in lingerie, her arms cradling her rounded belly."We would like to share our love and happiness. We have been blessed two times over," Beyonce wrote."We are incredibly grateful that our family will be growing by two, and we thank you for all your well wishes," she wrote, signing with Jay Z. (Photo by Duane PROKOP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) / CROPPED VERSION

Beyoncé amerikai énekesnő és férje, a rapper Jay-Z a következő 30 évben esedékes turnéikra szóló koncertjegyek elnyerésének lehetőségével ösztönzi rajongóit a vegán, vagyis tisztán növényi alapú étrendre való áttérésre.

A Grammy-díjas énekesnő a héten osztotta meg 123 millió Instagram-követőjével a Greenprint Project nevű kezdeményezéshez kötődő játékot.

A projekt arra buzdítja az embereket, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat a tisztán növényi alapanyagokból készülő ételekre való áttéréssel.

Beyoncé fogadalma, hogy ezentúl növényi alapú reggeliket fog enni és hétfőnként teljesen kihagyja a húst az étkezéseiből, Jay-Z pedig napi két vegán étkezésre tett ígéretet.

A projektnek Beyoncé személyi edzője, Marco Borges az ötletgazdája, akinek decemberben jelent meg a The Greenprint című könyve, amelyben növényi alapú étrendjét és edzéstervét mutatja be. Az énekesnő és a férje írták a könyv előszavát.

Egy a Science című tudományos folyóiratban tavaly megjelent tanulmány szerint a hús- és a tejtermékek elhagyásával lehetne a legnagyobb mértékben csökkenteni az emberiségnek a bolygóra gyakorolt környezeti hatását. Ezzel az étrendbeli változtatással ugyanis csökkenne a mezőgazdasági területek öntözése, az állatok által kibocsátott gázok mennyisége, az élelmiszertermelés és szállítás is.

A versenyszabályzat szerint a játékba kizárólag 18 éven felüli amerikai lakosok jelentkezhetnek. A nyertes két belépőt nyer Beyoncé és/vagy Jay-Z egyesült államokbeli turnéira a következő harminc évre. Egy turnén belül egy koncertre lehet felhasználni a belépőket.

Borítókép: Beyoncé és Jay-Z egy 2016-os ohiói fellépésen / DUANE PROKOP / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!