folytatódik a botrány

2018.10.22. 11:21

A Wellhello új tagjai kiállnak a zenekar mellett

Fluor Tomit egy régi zenésztársa nemrégiben fenyegetéssel vádolta.

Még mindig nem derült ki, hogy mi áll abban az SMS-ben, amiért több zenész elhagyta a Wellhellót. A csapat folytatja a munkát új tagokkal, akik közleményben dicsérik Fluort – írja a Bors.

Pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki, sőt a szóban forgó SMS-t kapó Bartók Máté szaxofonos feljelentést is tett.

– A feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, melynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikáljuk – nyilatkozta a lapnak a BRFK Kommunikációs Osztálya, ami dr. Kamarás Péter jogi szakértő szerint azt jelenti, hogy közbenső intézkedést hoztak, vagyis az eljárás végéig valamiben már döntöttek, ami lehet akár távoltartás is.

Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.

– Meglepődve olvastuk a tegnapi híreket. Ekkor döntöttünk közösen, hogy szeretnénk hallatni a hangunkat. Elmondhatjuk, hogy Fluor és Diaz nagyon korrekt volt velünk mindig, anyagilag, szakmailag és barátilag. Kívánjuk, hogy a távozó zenészek megtalálják a nekik megfelelő zenekart. Köszönjük nekik az eddigieket. Már a jövőbe tekintünk, villámgyorsan összeállt a lelkes új zenekar. (…) Találkozunk a koncerteken – üzente hazánk egyik legnépszerűbb zenekara.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!