családbővítés

2019.02.06. 13:50

Alec Baldwinék bevállalják az ötödik gyereket is

A színész és felesége négy kicsi gyerkőc, egy kislány és három kisfiú boldog szülei, de Hilaria nagyon szeretne még egy kislányt.

Actor Alec Baldwin (R) and wife Hilaria Baldwin walk the red carpet at the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at the Shrine Auditorium in Los Angeles on January 27, 2019. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Robyn Beck

A jógaoktató feleség gyakorlatilag egymás után esett teherbe az elmúlt években, legkisebb csemetéjük, Romeo tavaly májusban született.

Bár a sztárpár korábban úgy tervezte, leáll a családbővítéssel, a minap az Ellen show-ban megdöbbentő vallomást tettek: jöhet az ötödik baba – írja a dailymail.co.uk-ra hivatkozva a hirado.hu. Hilaria nagyon szeretne még egy kislányt, és ha a következő esetleg megint egy fiú lenne, tovább próbálkozna. Kérdés, hogy 60 éves férje készen áll-e egy focicsapatra.

A 36 éves sztárfeleség számára mindennél fontosabb az anyukaszerep, bár nem tagadja, hogy milyen óriási kihívás. A reggelek az 5 éves Carmennel és öcsikéivel, a 3 éves Rafaellel, a 2 éves Leonardóval, és a 9 hónapos Romeóval mindig kaotikusak, de van egy dadus, aki segít neki a legsűrűbb napokon.

Alecnek egyébként az előző házasságából is született lánya, Ireland Baldwin már 23 éves, és sikeres modell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!