Lehetséges volna az újrakezdés?

2018.09.30. 09:26

Angelina Jolie állítólag már bánja a szakítást Brad Pittel

Egy Jolie-hoz közel álló forrás eképpen nyilatkozott: „Minél inkább megy az idő, annál inkább hiányzik neki Brad.”

US actress and special UN envoy Angelina Jolie (L) and her husband US actor Brad Pitt attend the fourth day of the Global Summit to End Sexual Violence in Conflict in London on June 13, 2014. US Secretary of State John Kerry spoke at the closing session of the four-day long Global Summit to End Sexual Violence in Conflict, which is being co-hosted by Hollywood actress Angelina Jolie and British Foreign Secretary William Hague. UN Secretary General Ban Ki Moon will also appear by video link. AFP PHOTO / CARL COURT / AFP PHOTO / CARL COURT

„Hiányzik neki, hogy mellette ébredjen, hogy együtt kezdjék a napot, és egymás mellé feküdjenek be az ágyba. De hiányzik neki Brad illata is, valamint a nevetése. Minél inkább múlik Angelina dühe, annál inkább akarná vissza életébe a férjét” – idézi egy, a HollywoodLife-nak nyilatkozó, az egykori sztárpárhoz közel álló forrás szavait a hirado.hu.

Mint írják, Angelina Jolie a válás óta a munkába temetkezik, és maradék szabadidejében azon tépelődik, hogy jó döntést hozott-e. A HollywoodLife-ra hivatkozva a portál rámutat: a színésznő „tisztánlátása” állítólag azóta lett ennyire élénk, amióta az 54 éves Pittet meglátta új filmjének forgatási fotóin, amiken bombaformában van.

Borítókép: Angelina Jolie és Brad Pitt még egymás oldalán Londonban, 2014. június 13-án.

Forrás: AFP / CARL COURT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!