család

2019.02.12. 19:00

Angelina Jolie apja Brad Pittért imádkozik

A színésznő apukája szerint a csemeték nem sínylik meg a hercehurcát.

US actress, filmmaker and humanitarian Angelina Jolie, a special envoy for the United Nations High Commissioner for Refugees (UNHCR), addresses a press conference after her visit to the Kutupalong camp for Rohingya refugees in Ukhia in southern Bangladesh on February 5, 2019. - Hollywood superstar Angelina Jolie visited a Rohingya refugee camp in Bangladesh on February 5 ahead of a new UN appeal for nearly one billion dollars to look after the refugee influx. (Photo by MUNIR UZ ZAMAN / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Brad Pittért imádkozik Angelina Jolie édesapja. Bár a válófélben lévő sztárpár több mint két éve nem tudott megegyezni a gyerekelhelyezésen, Jolie apukája szerint a csemeték nem sínylik meg a hercehurcát – írja a Borsonline.

A lányom és az unokáim is rendben vannak – szögezte le Jon Voight a Us Magazine-nak – Angelina nagyon odaadó anya, minden másodpercben kifejezi a gyerekeknek, mennyire szereti őket.

Nagyon okos és bátor nő. Imádkozom érte, és az egész családért, Bradért is. Hamarosan minden rendbe jön – véli a férfi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!