feldolgozás

2019.05.14. 14:25

Az Ismerős Arcok leghíresebb dala kapott új köntöst

Az együttes Nélküled című száma a 2007-es megjelenése óta szép lassan az egész Kárpát-medencei magyarság összetartozásának a dalává vált.

Szentendre, 2016. szeptember 23. Az Ismerõs Arcok együttes jótékonysági koncertje Szentendre fõterén 2016. szeptember 23-án. A koncert bevételével a Dévai Szent Ferenc Alapítványt és a Hazajáró Honismereti és Turista Egyletet támogatták. MTI Fotó: Kovács Attila

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

„Kicsit lemaradva a millió feldolgozó után, mi is szeretnénk feldolgozni a saját dalunkat” – mondta Nyerges Attila, az Ismerős Arcok zenekarvezetője arról, hogy az együttes szimfonikus támogatással gondolta újra leghíresebb dalát – írja az Origo.

Az Ismerős Arcok Nélküled című száma a 2007-es megjelenése óta szép lassan az egész Kárpát-medencei magyarság összetartozásának a dala lett.

Az együttes hivatalos YouTube-csatornáján a Nélküled-nek eddig egy koncertfelvétele volt, amit már

több mint 34 milliószor indítottak el.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=vjusJYQnKb8

Most pedig, 12 év után az együttes felfrissítette a dalt, ami nem csupán azt jelenti, hogy készítettek egy hivatalos videóklipet a koncertfelvétel mellé, hanem azt is, hogy új köntöst kap a zenei világ.

Ezúttal ugyanis szimfonikus támogatással rögzítették a dalt, amiről Nyerges Attila a fenti werkfilmben azt mondta,

„kicsit lemaradva a millió feldolgozó után, mi is szeretnénk feldolgozni a saját dalunkat. Bízom benne, hogy talán a legméltőbban és a legszebben.”

A Nélküled új, szimfonikus verziójához készített videóklipet május 15-én, szerdán, 10 órakor mutatják be az Origón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!