titok

2019.01.18. 22:11

Babát vár Miley Cyrus?

A napokban azonban egy közeli barát elkotyogta, hogy a frigyre Miley várandóssága miatt volt szükség.

US singer Miley Cyrus performs onstage during the 46th American Film Institute's Life Achievement Award Gala at the Dolby theatre in Hollywood on June 7, 2018. - The American Film Institute (AFI) is honoring US actor George Clooney with the 46th AFI Life Achievement Award. (Photo by VALERIE MACON / AFP)

Forrás: AFP

Miley Cyrus és Liam Hemsworth néhány héttel ezelőtt szűk családi körben házasodott össze. Már ekkor gyanús volt a sietség, a napokban azonban egy közeli barát elkotyogta, hogy a frigyre Miley várandóssága miatt volt szükség.

Mint mondta, az énekesnő kislányt hord a szíve alatt, és Liammel azt tervezik, hogy Ausztráliába költöznek. A pletykát persze Miley nem hagyta szó nélkül, azonnal reagált. – Nem vagyok várandós, de nagyszerű tudni, hogy ennyien örülnek nekünk. Mi is örülünk magunknak. Izgatottan várjuk életünk új fejezetét. Nos, békén tudnátok hagyni? – írta közösségi oldalán. Mindennek ellenére a fotók arról árulkodnak, hogy valóban várandós lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!