muszáj volt segítenie

2018.06.04. 14:34

Benedict Cumberbatch négy támadótól mentett meg egy futárt

A brit színész, a Sherlock Holmes sorozat és a Doktor Strange sztárja a való életben is egy igazi hős, története pedig egy szemtanú Uber sofőrnek hála a világ tudomására jutott.

(FILES) In this file photo taken on February 27, 2018 British actor and ceremony host Benedict Cumberbatch poses on the red carpet before the 2018 Laureus World Sports Awards ceremony at the Sporting Monte-Carlo complex in Monaco. A Cold War spy thriller starring "Sherlock" star Benedict Cumberbatch has been one of the big sellers at the Cannes film festival, reports said pn May 17, 2018."Ironbark" is based on the story of British spy and businessman Greville Wynne, who handled the double agent Oleg Penkovsky, a GRU military intelligence officer who tipped off Britain and the US about Soviet missiles in Cuba.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Valery HACHE

Az eset még tavaly novemberben történt, amikor Benedict és felesége, Sophie Hunter épp a megrendelt autóval tartott vélhetően hazafelé. Útközben a színész egyszer csak észrevette, hogy egy biciklis futárra rátámad négy férfi. Benedict ekkor kiugrott az autóból, és bár a számok törvénye alapján nem sok esélye volt, ügyesen kivédte azt őt is megtámadó rablók ütéseit, akik végül elmenekültek a helyszínről – írja a hirado.hu.

A sofőr szerint a támadókat meglepte, hogy nem találnak fogást a sztáron és szerinte fel is ismerték, ezért húztak inkább nyúlcipőt. Benedict ezután a biciklis futár hogyléte felől érdeklődött és röviden még meg is ölelte.

A Deliveroo ételszállító cég azóta Twitteren mondott köszönetet Cumberbatchnek bátorságáért.

A Reuters értesülései szerint Benedict és a futár is apró sérüléseket szenvedett, de senkinek nem volt szüksége kórházi ellátásra, a bandának pedig végül semmit nem sikerült ellopnia. A támadókat viszont azóta sem tudta elfogni a rendőrség.

A történet kirobbanása óta a színész is megszólalt az üggyel kapcsolatosan, hősies tettét pedig egyszerűen annyival kommentálta, hogy muszáj volt segítenie.

Borítókép: Benedict Cumberbatch

Forrás: AFP/Valery Hache

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!