Rémesen jó

2018.06.06. 15:24

Charlize Theron „rémes családtag” lesz

Animációs film készül az Addams Familyből. A történet arról szól majd, ahogy Morticia és Gomez találkoznak és családot alapítanak.

US-South African actress Charlize Theron poses as she arrives on May 23, 2017 for the '70th Anniversary' ceremony of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI

Oscar Isaac és Charlize Theron hangját kölcsönzik majd Gomez és Morticia karakterei a készülő animációs Addams Family-filmben – írja a The Hollywood Reporter. Nick Kroll szinkronizálja Festert, Wednesday Addams hangja Chloe Grace Moretz lesz, a Stranger Things sztárja, Finn Wolfhard pedig Pugsley szavait tolmácsolja.

Fotó: Twitter

Az animációs akció-vígjáték követni fogja a hátborzongató család mindennapjait, a történet pedig aköré épül fel, ahogy Morticia és Gomez találkoznak és családot alapítanak.

A legújabb The Addams Familyt 2019. október 11-én mutatják be az amerikai mozik.

A filmet Conrad Vernon és a Greg Tiernan rendezik Matt Lieberman forgatókönyve alapján. A borzalmas és humoros famíliát Charles Addams grafikus alkotta meg 1938-ban.

Borítókép: Charlize Theron. Fotó: ALBERTO PIZZOLI / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!