Tetszik nekik Budapest

2018.08.26. 11:05

Családja is követi a magyar fővárosba az új Fradi-edzőt

Feleségével és két kisfiával költözik a magyar fővárosba a Fradi új edzője, Szerhij Rebrov. A család zöldövezetben, a Népligethez közel keresi új otthonát.

Dynamo's coach from Ukraine Serhij Rebrov looks on during a training session on the eve of the UEFA Champions League football match SSC Napoli vs FK Dynamo Kiev on November 22, 2016 at the San Paolo Stadium in Naples. / AFP PHOTO / CARLO HERMANN

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: CARLO HERMANN

Áprilisban adott életet második gyermeküknek, Alekszandernek Rebrov felesége, Anna Rebrova, aki három éve szintén egy kisfiúval, Nyikitával ajándékozta meg férjét – írja a borsonline.hu.

– Szerhij nagyon családcentrikus, sok időt tölt a feleségével és a gyerekekkel – árlta el a hírportálnak Varga Sándor, aki már több mint húsz éve menedzsere, barátja az edzőnek. – A család még nem érkezett meg Budapestre, de a következő feladat, hogy keressünk nekik egy nagyon szép házat egy kellemes környezetben, ahol jól érzik magukat. Szempont az is, hogy közel legyen az edzőközponthoz. Ehhez pedig a klubtól is megkapjuk a segítséget. Én is mindenben támogatom Szerhijt, hogy kizárólag a munkára koncentrálhasson, ezért például óvodát is elkezdtem keresni a nagyobbik gyermeknek – nyilatkozta Varga Sándor.

Az ukrán szakembernek van egy harmadik fia is még az első házasságából, a 18 éves Dimitrij, aki Kijevben született, és többek között édesapja korábbi klubjában, a Dinamóban focizott is, de jelenleg már Londonban él. A Fradi edzőjének vele is szoros a kapcsolata, nemrég egy egész hetet töltött nála az angol fővárosban.

Varga elmondta, hogy Rebrovnak nagyon tetszik Budapest. Már az első napon sétált egyet a Duna-parton, majd a budai Várban, ugyanis korábban csak átutazóban járt nálunk. Az első foglalkozások jó hangulatban teltek a Népligetben, segítőjével, Gera Zoltánnal is egyből megtalálták a közös hangot, amikor a Premier League-ben játékosként megélt emlékeikről sztorizgattak.

Szerhij, Nyikita és Anna. Forrás: borsonline.hu

Ami a 44 esztendős tréner fizetéséről szóló pletykákat illeti, a minap Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója kategorikusan cáfolta, hogy a klub évi 1,5 millió eurót (486 millió forint) tudna fizetni bármelyik alkalmazottjának.

Borítókép: AFP / CARLO HERMANN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!