zene

2018.04.20. 12:05

Először lép fel Magyarországon a Grammy-díjas Pitbull

A kubai származású amerikai rapper július 28-án ad koncertet a székesfehérvári Fezen Fesztiválon.

US rapper Pitbull performs in concert on the last night of the Enrique Iglesias and Pitbull Live! Tour at the Frank Erwin Center on November 22, 2017 in Austin, Texas. / AFP PHOTO / SUZANNE CORDEIRO

A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a legutóbbi futball világbajnokság himnuszát jegyző előadó nagyzenekaros koncertet ad Fehérváron.

Mint írták, Pitbull az underground hiphopból átnyergelve a latinos ritmusokkal kevert poposabb műfajokba egyik pillanatról a másikra a slágerlisták csúcsán találta magát, 2009-es I Know You Want Me című slágere az év legnézettebb videója lett a YouTube-on. Ettől kezdve jöttek sorra a slágerek és a közös számok a világ legismertebb előadóival, mint Jennifer Lopez, Marc Anthony, Chris Brown, Shakira, Afrojack vagy Christina Aguilera.

A 21 éves Fezen Fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron, a MÁV-pályán. Az eddig bejelentett névsorban szerepel a The Prodigy, a Mr. Big, a Helloween, az Enter: Shikari, Richie Kotzen, a Fozzy, a DragonForce, az Epica, a Metal Allegiance, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi vagy a Quimby.

Borítókép: Pitbull egy tavalyi fellépésen / SUZANNE CORDEIRO / AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!