nagy család

2018.12.28. 22:03

Először ünnepelt együtt mind a tíz gyerekével Eddie Murphy

Az idei karácsony különlegesre sikerült az amerikai sztár családjában.

Eddie Murphy arrives to the 2015 Vanity Fair Oscar Party February 22, 2015 in Beverly Hills, California. AFP PHOTO/ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ (Photo by ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Adrian Sanchez-Gonzalez

Az 57 éves színész egy igazán különleges karácsonyi fotóval kívánt kellemes ünnepeket rajongóinak, melyen az egész családja rajta van, ami nem kis szó – írja a Bors. Legidősebb gyermeke már harminc éves is elmúlt, míg a legfiatalabb December 4-én született, így most töltötte a háromhetes kort.

A színész gyermekei több kapcsolatból születtek, hiszen a színész igazi nőcsábász hírében áll. Első feleségével 12 évnyi házasság után váltak el 2006-ban, amikor a színész megismerkedett Mel B-vel. Bár A Spice Girl-lel egy évig sem tartott a románc, egy gyerek mégis született a kapcsolatból, akit eleinte nem volt hajlandó elismerni Murphy, de a DNS-teszt igazolta: ő az apa. 2008-ban Tracey Edmonds fejét csavarta el a hollywoodi kaszanova, mostani partnerével, Paige Butcherrel 2012-ben ismerkedett össze.

A bonyolult családi szálakat látva már nem is olyan meglepő, hogy csak mostanra sikerült összehozni a nagy, családi karácsonyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!