nincs ott helye

2018.08.07. 16:05

Eltávolíthatják Trump csillagát a Hírességek sétányáról

A nyugat-hollywoodi önkormányzat egyhangúlag fogadta el a javaslatot, mert szerintük nyugtalanító Trump magatartása a nőkkel és más cselekedetei is.

LOS ANGELES, CA - OCTOBER 26: Workers repair US Republican Presidential candidate Donald Trump's star on the Hollywood Walk of Fame after it was vandalized in Hollywood, California, USA on October 26, 2016.

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Mintaha Neslihan Eroglu /

A nyugat-hollywoodi önkormányzat egyhangúlag elfogadta azt a javaslatot, amely indítványozta Donald Trump amerikai elnök csillagának eltávolítását a Hírességek sétányáról.

Donald Trump 2007-ben kapott csillagot az NBC televízió The Apprentice című valóságshowjában való részvételért. A csillagot számos alkalommal megrongálták azóta, hogy Trump elnök lett, volt aki festékkel öntötte le, mások graffitit rajzoltak rá.

Az önkormányzat felszólította a Los Angeles-i kereskedelmi kamarát, hogy távolítsa el a csillagot, azzal indokolva, hogy „nyugtalanító Trump magatartása a nőkkel és más cselekedetei is”.

Leron Gubler, a kamara elnöke a Los Angeles Times napilappal közölte, a kamara még soha nem távolított el csillagot, mivel azokat a sétány „történelmi szövetének” tartja.

Borítókép: Donald Trump csillagát többször megrongálták hivatalba lépése óta

Forrás: AFP/Mintaha Neslihan Eroglu/ Anadolu Agency

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!