Akár mi is élhetünk így

2018.10.29. 12:19

Ezért néz ki huszonévesnek a 42 éves Reese Witherspoon

Ha az Oscar-díjas sztár a közösségi oldalán megoszt egy közös képet tini gyerekeivel, sokan inkább gondolnánk a gyerekek nővérének, semmint az édesanyjuknak a színésznőt. De mi a titka Dr. Szöszinek?

Reese Witherspoon attends the launch of the Hello Sunshine Video on Demand (VOD) channel and premiere of the original series "Shine on with Reese" on August 6, 2018 at NeueHouse in Hollywood, California. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Sokan kíváncsiak, vajon miben rejlik a gyönyörű színésznő örök fiatalságának titka. A Mindmegette utánajárt a csodamódszernek.

1. Folyamatosan hidratál

Az Oscar-díjas színésznő kezében szinte mindig van valami innivaló, víz, smoothie, vagy frissen facsart gyümölcslé. Witherspoon leginkább a Kimberly Snyder által ajánlott zöld smoothie-kat fogyassza. Spenótot, római salátát, zellert, almát, banánt, citromot, körtét, petrezselymet turmixol össze vízzel és minden reggel ezt issza.

2. Kávézik

A kávéval is jó barátságban van a Dr. Szöszit alakító színésznő. Witherspoon nemcsak azért iszik meg minden nap egy pohár kávét, hogy a koffeinból erőt nyerjen, hanem azért is, mert tisztában van a kávé jótékony hatásával. Például azzal, hogy a mértékkel fogyasztott kávé véd a 2-es típusú cukorbetegség ellen, és csökkenti az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát is.

3. Sportol

A 3 gyerekes édesanya szeret sportolni, de a mozgást nem korlázza a futásra, vagy konditermi edzésekre. Witherspoon szereti a természetben sportolni. Gyakran túrázik, kajakozik.

4. Barátokkal edz

„Nagyszerű kikapcsolódás, amikor egy órát együtt futunk a barátnőkkel és megbeszéljük a szerelmi életünket, vagy a gyerekeinkről beszélgetünk” – nyilatkozta Witherspoon. Szakemberek szerint egyébként sokkal jobb társaságban edzeni, mint egyedül, mert így sokkal nagyobb a motiváció.

Reese Witherspoon (j) és lánya, Ava Phillippe (b) 2018. október 20-án.
Fotó: LISA O'CONNOR / AFP

5. Vigyáz a bőrére

Witherspoon egy lakatlan szigetre a családján kívül tequilát és fényvédő krémet vinne magával. Az idő múlásával megtanulta, hogy a bőr egyre szárazabbá válik, így muszáj megfelelően hidratálni és óvni.

6. Jógázik

A színésznőt többször is lefotózták már edzésre menet jógamatraccal a kezében. A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárjának a jóga segít abban, hogy testileg és szellemileg is friss legyen.

7. Mindent mértékkel

Az amerikai sztár sosem volt híve a divatos diétáknak, tegyük hozzá, nem is nagyon volt rá szüksége sosem. Witherspoon egészségesen étkezik, salátát, zöldségeket eszik, de szereti a sült csirkét és ha úgy tartja kedve, akkor egy pizzát, fagylaltot, vagy valami rágcsálnivalót is megenged magának.

8. Elfogadás

Witherspoonról sugárzik a boldogság, a harmónia, a magabiztosság. Ez leginkább annak köszönhető, hogy a színésznő elfogadja magát olyannak, amilyen. A közösségi oldalain aktív életet élő sztár rajongóit is mindig arra biztatja, hogy szeressék magukat, legyenek kedvesek magukkal.

Borítókép: Reese Witherspoon. Forrás: AFP / Robyn Beck

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!