zsarubőrben

2017.11.23. 12:57

Gerard Butler újra odavág (videó)

A sztár kőkemény akció-thrillerrel tér vissza a mozikba a Támadás a Fehér Ház ellen 2. forgatókönyvírójának legújabb filmjében.

Gerard Butler at the press conference for the film Coriolanus

Los Angelesben, a bankrablások fővárosában a bűnözőknél csak a Nagy Nick (Gerard Butler) által vezetett rendőrségi elit akciócsoport tagjai, a „Regulátorok” könyörtelenebbek.

Mikor Nick megtudja, hogy a hírhedt mestertolvaj, Merrimen élete legvakmerőbb rablására készül, zsarolással ráveszi a banda leggyengébb láncszemét, hogy legyen a rendőrség besúgója.

Merriman merész akciók sorozatát hajtja végre, hogy előkészítse a lehetetlent: a szigorúan

őrzött Központi Bank kirablását.

Elindul a versenyfutás a dörzsölt bűnözők és a még dörzsöltebb „jelvényes gengszterek” között, és senki sem válogat az eszközökben. Ám hamarosan ráébrednek, hogy még őket is átverte valaki, akire soha nem gyanakodtak volna…

Gerard Butler ezúttal egy kőkemény akció-thrillerrel tér vissza a mozikba a Támadás a Fehér Ház ellen 2. forgatókönyvírójának legújabb filmjében.

A látványos, feszült pillanatokkal teli akciófilmben a színész egy profi rendőri alakulat fejeként próbálja térdre kényszeríteni a dörzsölt bankrablókat.

Borítókép: AFP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!