nyernünk kell!

2019.04.27. 21:54

Harrison Ford szerint már zajlik a harmadik világháború

De ezt egészen máshogy vívjuk meg, mint az első kettőt.

A handout picture provided by the World Government Summit on February 12, 2019 shows US actor Harrison Ford speaking during a plenary hall session titled "An Urgent Call to Action on Climate Change", on final day of the World Government Summit in Dubai. (Photo by - / World Government Summit / AFP) / BEST QUALITY AVAILABLE / XGTY / === RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / WORLD GOVERNMENT SUMMIT' - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS ==

Forrás: WORLD GOVERNMENT SUMMIT / AFP

Harrison Ford egy kanadai klímaügyi konferencián nem köntörfalazott és kerek perec kijelentette, hogy az éghajlatváltozás kérdésében már a harmadik világháború zajlik a Földön – írja a Bors.

„Minden egyes fronton harcolnak, ezért minden ember részese is ennek az egész problémának. Egyszerűen nyernünk kell, a bolygónk túlélése a tét. Itt az ideje all-int mondania mindenkinek!”

– hívta fel a figyelmet Harrison Ford a klímaváltozás problémáira, egyben arra, hogy a fiataloknak szavazniuk kell, olyan vezetőket megtalálva, akiknek fontos a bolygónk jövője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!