látták a szomszédok

2019.02.14. 11:38

Helikopter vitte el Michael Schumachert

Sajtóértesülések szerint változhatott a legendás F1-es pilóta állapota.

German Ferrari driver Michael Schumacher gives a press point in the media center of the paddocks of the Hockenheim racetrack three days before the German Grand Prix, 22 July 2004 in Hockenheim, Germany. AFP PHOTO JEAN-LOUP GAUTREAU (Photo by JEAN-LOUP GAUTREAU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Loup Gautreau

A sok-sok álhír után a jelek szerint valóban jelentős változás következett be Michael Schumacher állapotában – írja a Ripost. A Bunte értesülése szerint a több mint öt évvel ezelőtti súlyos síbalesete óta svájci otthonában ápolt egykori autóversenyzőt családja átszállíttatta a mallorcai luxusnyaralójukba, a Villa Jasminba. Tavaly egyébként már elterjedt a hír, hogy a család a szigetre költözik, akkor azonban a pilóta menedzsere, Sabine Kehm cáfolta a hírt.

Most viszont a mallorcai szomszédok szerint a karácsonyt, a szilvesztert és a január 3-ai 50. születésnapját is ott töltötte Schumacher.

Mint kiderült, december 20-án reggel egy Bell 429 Global Ranger típusú speciális helikopterrel a legnagyobb titoktartás közepette indult útnak a család, hogy egy franciaországi tankolással délután fél 3 körül Mallorcán, saját kertjükben landoljanak. Még Kallét, Gina Maria Schumacher kiskutyáját is vitték magukkal. A lány és öccse, Mick Schumacher egy helyi olasz étteremből pizzát vittek haza apjuk születésnapján.

Az asszony, Corinna Schumacher tavaly júliusban 30 millió euróért (9,6 milliárd forint) vásárolta meg a 15 ezer négyzetméteres birtokon álló villát.

A kikötőre néző, hegytetőre épült csodás ingatlanban a svájci tél helyett kellemes, 15-20 fokos időben, napsütésben, tengerre néző panorámával élvezhetik a klímát.

Schumacher rehabilitációjáról évek óta szinte semmit se lehet tudni. Most többen látni véltek, amint egy pléddel letakarva fekszik a teraszon. Az ápolói ugyanakkor maszkot viselnek, ami arra utal, hogy továbbra is nagyon vigyáznak, nehogy valamilyen fertőzést kapjon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!