csak egyszerű dolgok

2018.11.07. 13:16

Ibrahimovic feltételeket szabott a Galaxynál

Zlatan Ibrahimovic feltételekhez köti, hogy kitöltse jövő év végéig érvényes szerződését a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatánál.

Sweden's forward Zlatan Ibrahimovic smiles before attending the Russia 2018 World Cup Group F football match between Germany and Mexico at the Luzhniki Stadium in Moscow on June 17, 2018. (Photo by YURI CORTEZ / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Fotó: AFP

A 37 éves támadó első tengerentúli szezonjában 27 bajnoki mérkőzésen 22 gólt szerzett és 10 gólpasszt könyvelhetett el, de a Galaxy a liga legjobb játékosának megválasztott svéd segítségével sem jutott be a rájátszásba. Ibrahimovic azt mondta, vannak feltételei és igényei – miként elmondása szerint a klubnak is vele szemben -, de azok csak „egyszerű dolgok”.

„Bizakodó és pozitív vagyok”

- nyilatkozta a közös folytatásról a támadó, akit sajtóhírek szerint volt európai klubjai közül az AC Milan szeretne szerződtetni.

Ibrahimovic hangsúlyozta: élő szerződése van amerikai egyesületénél, amelyet szeretne kitölteni.

„Kötődöm a Galaxyhoz, a klub játékosa vagyok. Ha egy klubhoz tartozom, minden figyelmemet neki szentelem, azért vagyok itt”

- nyilatkozta.

A liga adatai szerint a svéd 1,5 millió dollárt (420 millió forintot) keresett az idei szezonban, és annak érdekében, hogy több pénzt kapjon, a klub bérezési listáján be kell kerülnie a három kiemelt fizetést kapó futballista közé. Chris Klein, a Galaxy elnöke elmondta: a kezdeti beszélgetések ígéretesen alakultak a svéd klasszissal.

Borítókép: AFP / Yuri Cortez

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!