vége

2019.05.04. 17:16

Így búcsúztak az Agymenők szereplői a sorozattól

Május 16-án debütál a széria utolsó része, Penny és Leonard is megemlékezett a szomorú eseményről.

Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik and Melissa Rauch at the Handprints Ceremony at the TCL Chinese Theater Hollywood. Los Angeles, 01.05.2019 | usage worldwide

Forrás: AFP / DAVE STARBUCK / GEISLER-FOTOPRESS / GEISLER-FOTOPRESS / DPA PICTURE-ALLIANCE

Bár az Agymenők című sorozat nagy sikernek örvendett, tizenkét évad után a végéhez érkezett. Az egyik főszereplő, a Pennyt alakító Kaley Cuoco az utolsó rész utáni interjúban azt mondta, a befejezés megható és szép lesz – írja a hirado.hu.

“Elégedett vagyok Penny történetének végével. Nincs benne semmi katasztrofális, egyszerűen csak gyönyörű.”

– nyilatkozta a színésznő, aki a hét közepén utoljára posztolhatott a forgatásról. A főszereplők közösségi oldalaikon mind meghatódva búcsúztak a készítőktől és a kollégáktól.

Kaley egy közös csoportképpel, míg a Leonardöt alakító Johnny Galecky a sorozatban szereplő lakás bejáratának fotójával búcsúzott.

“A szavaknál többet fejeznek ki az érzések”

– írta bejegyzésében a színész.

Egyébként nem kizárt, hogy a sorozat spin-off formájában, egy vagy néhány szereplővel tovább folytatódjon, Kaley Cuoco legalábbis nem tartja kizártnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!