barátság

2019.12.17. 21:59

Jennifer Aniston és Brad Pitt együtt készül a karácsonyra

A volt férj Gwyneth Paltrow, Kate Hudson és Jimmy Kimmel mellett szintén hivatalos volt a színésznő karácsonyfa-díszítő partijára.

FRANCE-FILM-CANNES-TROY-PITT

Forrás: AFP

Fotó: BORIS HORVAT

Jennifer Aniston a volt férjével, Brad Pitt-tel együtt díszítette fel a karácsonyfát, legalábbis a színész is részt vett az e célból tartott partin – írja az Origo.

Gwyneth Paltrow, Kate Hudson, Jimmy Kimmel és több más híresség mellett Brad Pitt is hivatalos volt Jennifer Aniston karácsonyfa-díszítő partijára.

A People magazinnak egy másik résztvevő azt mondta, Aniston imádja a karácsonyt, rengeteg barátját meghívta, így Pittet is – aki egyébként már a színésznő 50. születésnapi buliján is ott volt, azóta hellyel-közzel tartják a kapcsolatot.

A People-nek egy másik forrás is nyilatkozott, Aniston és Pitt szerinte is csak barátok, Pitt exférjként azok közé tartozik, akik fontos szerepet játszanak a színésznő életében.

Aniston és Pitt 2005-ben váltak el: Aniston utána Justin Theroux-val, Pitt pedig Angelina Jolie-val házasodott össze, de már mindkét házasság véget ért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!