büszkeség

2019.03.14. 14:28

Justin Timberlake adja át Hien diplomáját

A Megasztár negyedik szériájának énekesnője egy ideje az Egyesült Államokban él, maga mögött hagyva az itthoni média világát, most már kizárólag a zenei karrierjével foglalkozik.

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Földi Imre

A fiatal tehetség 2014-ben egy ösztöndíjnak köszönhetően nyert felvételt a világ egyik legmeghatározóbb zenei főiskolájára, a bostoni Berklee College of Musicra, amit kiváló eredménnyel végzett el, s napokon belül kézhez kapja a diplomáját.

Hien nem kisebb sztároktól tanulta a zenekészítést, mint Sting, a zenészszakmai tanulmányokon kívül pedig azt is elsajátította, hogyan kell mene­dzselnie magát.

Az énekesnő nagyon izgatott a közelgő diplomaosztó miatt, hiszen a ceremónián az ötszörös Grammy-díjas énekes, zeneszerző, Justin Timberlake is ott lesz.

„Tudjátok, ki jön a diplomaosztómra díszdoktorként? Justin Timberlake. JUSTIN. TIMBERLAKE” – írta Hien a közösségi oldalára lelkesen. Van is mire büszkének lennie, hisz a Berklee-n végzett muzsikusok nagy százaléka komoly elismerést vív ki karrierje során, és az sem mellékes, hogy Hien személyesen találkozhat és kezet foghat a ma élő popzenei ikonok egyikével.

Borítókép: Nguyen Thanh Hien énekes az Összefogás Koncert Magyarországért előadás beharangozó sajtótájékoztatóján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!