gyalázat

2018.02.09. 13:50

Kifosztották Babos Tímeát a reptéren

A teniszezőnő táskáját szétszabdalták és meglopták. Több személyes holmija eltűnt.

Babos Tímea is a budapesti repülőtéren működő csomagmaffia áldozata lett, és saját maga megosztotta a Facebookján, hogy pontosan mi történt:

Családias hangulatban utazott el ma Dohába a friss Grand Slam-győztes Babos Tímea, akit az újabb teniszversenyre édesapja mellett párja, Péter is elkísért – írja a Bors.

Arról is vezető hírként számoltak be, hogy senkinek sincs biztonságban a csomagja, aki repülésre adja a fejét, és nem kézipoggyásszal utazik. Állítólag szervezett maffia működik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Mosdóba, mennyezetbe rejtik a lopott holmit Ferihegyen.

A reptér szerint a csomagokért nem ők, hanem a légitársaságok és alvállalkozóik felelnek. A minisztérium már vizsgálatot indított az egyre szaporodó ügyek miatt.

Az NFM soron kívül vizsgálja Ferihegyet a hasonló ügyek miatt, amelyekről már korábban írtunk itt, a hasonló esetekről pedig ebben a cikkben olvashat.

Borítókép: MTI / EPA / Ritchie B. Tongo

Címkék#lopás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!